Skluptura gjigante me borë në Kinë

Fotot e pabesueshme tregojnë punën e mrekullueshme të artistëve në Kinë nëpërmjet kësaj sklupture gjigante bore.

Periskopi.com Galeria

Struktura, 103 metra e gjatë dhe 31 metra e lartë, do të prezantohet në edicionin e 29 të Festivalit Ndërkombëtar të Akullit dhe të Sklupturës me Borë Harbin javës tjetër.

Skluptura e quajtur “Kënga e gjatë” do të mirëpresë turistë duke nisur që javën e ardhshme pavarësisht se festivali nuk do të nisë zyrtarisht deri në 5 Janar.

Për të gdhendur në blloqe akullin e marrë nga Lumi i ngrirë Songhua janë përdor sharra elektrike “swing”.

nintchdbpict000288661945-e1481644566525-1nintchdbpict000288661939-e1481644800870nintchdbpict000288661935-e1481644686201nintchdbpict000288661945-e1481644566525

345235