Skandal në CNN, 30 minuta pornografi

Mbrëmë televizioni i famshëm amerikan, me shtrirje në të gjithë botën, CNN, aksidentalisht ka emetuar skena të forta seksuale për një gjysmë ore, njofton Klan Kosova.

Periskopi.com Lajme

Gabimi ka ndodhur jo për fajin e CNN, por për shkak të një ngatërrimi që e ka bërë RCN, një rrjet kabllor lokal në New Jeresy, pjesë e të cilit rrejt është edhe CNN për qytetin e New Jersey-it.

Shikuesit në atë kohë po prisnin episodin e ri të “Anthony Bourdain’s Parts Unknown”, një shou televiziv, por ajo që u shfaq ishte një pornografi e fortë, për rreth 30 minuta.

Një nga pornoaktorët në film ishte edhe transseksuali Raily Quinn.

Gjithsesi, pamjet e gabuara janë emetuar vetëm për një zonë të caktuar të etjen mbrëma.

Shikuesit gabimin e RCN-it e komentuan edhe në Twitter.

“Nuk po mund të pres deri sa të zgjohen nesër në RCN dhe të kuptojnë se kanë lëshuar skena të forta seksuale në CNN në vend të episodit të ri”.

CNN dhe RCN ende nuk janë përgjigjur e as sqaruar se çfarë realisht ka ndodhur.

33
3