Si vallëzon Jenifer Lopez kur nuk e di se po e xhirojnë (Video)

Kur Jenifer Lopez ngjitet në skenë të gjithë mahniten me pamjet e saj, linjat trupore dhe energjinë që ka edhe pse është 47 vjeçare.

Periskopi.com Showbiz

Në një video të fundit shihet teksa ajo vallëzon, por që shoqëria e xhiruan prapa shpinës, e ajo nuk e dinte që po e xhironin. Do të ju bëj ta shihni dy herë këtë video.

Dikur i vëren që po e xhirojnë dhe reagon./ Periskopi