Si të kombinohesh me dy ngjyrat e flamurit kombëtar? (Foto)

Shikoni disa modele më poshtë për të kuptuar sa e thjeshtë është për të krijuar veshjen e veçantë në një ditë feste kombëtare si e jona.

Periskopi.com Showbiz

Një prej nuancave të propozuara këtë vit nga skena dhe Javët e Modës në qytetet më në zë të modës ka qenë edhe e kuqja e gjakut, siҫ e njohim ne.

Duke filluar që nga fillimvjeshta, për sezonin e ri vjeshtë/dimër 2016 nga New York-u në Londër, Milano apo Parisi, ka qenë e pamundur të mos e ndeshje të kuqen e zjarrtë.

rita-ora-thatgrapejuice-2014-600x798

Që nga moda e rrugës, e kombinuar me ngjyra nga më të ndryshmet, sharmi dhe feminiliteti ka qenë i dukshëm jo vetëm te modelet, por edhe te stilistet, blogeret apo edhe vajzat e reja që pëlqejnë të vishen me të kuqe.

40868aed-e7bf-48d5-8a96-21b4b84debd0-0

Megjithatë, ndërsa Pantone Color, për stinën e ftohtë propozon si bazë Aurora Red (e kuqja e agimit), ne na mjafton e kuqja e flamurit tonë kombëtar, me të cilën kombinimet me të zezën i gjen në shumë mënyra.

ingrid-1-1

Shikoni disa modele më poshtë për të kuptuar sa e thjeshtë është për të krijuar veshjen e veçantë në një ditë feste kombëtare si e jona.

08-celebrity-airport-bags-amal1 34f6dc8bdcdffe08326051195481ca0f e255f1a3fd20b6ac3bf815c4cd45b312

STOCKHOLM, SWEDEN - AUGUST 30: Victoria Saceanu wearing a red coat, black Chelsea boots, a red bandana scarf and black dress outside Lexington during the second day of the Stockholm Fashion Week Spring/Summer 2017 on August 30, 2016 in Stockholm, Sweden. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)
STOCKHOLM, SWEDEN – AUGUST 30: Victoria Saceanu wearing a red coat, black Chelsea boots, a red bandana scarf and black dress outside Lexington during the second day of the Stockholm Fashion Week Spring/Summer 2017 on August 30, 2016 in Stockholm, Sweden. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)

b33d0324399cafa79c382833f9525fef collage-2-red-and-black-fall-2013-copy color_trends_2013_www-fashionends-com-11 2-260 3592641eb96a6d80b72dedb7ebd25d5c 7-100 46f87c6353b7e5f0d5581218499afeea a4de3726d9d7f505237a10dc9b0dbe77 gallery-1455639949-gettyimages-509893822