Si kanë ndryshuar këngëtarët që nga hera e parë në skenë e deri sot; Soni, Elvana, Bleona, Dafina, Blero (Video)

Shumë prej jush mund të mos i kenë ndjekur këngëtarët shqiptarë që prej daljes së parë në skenë.

Periskopi.com Showbiz

Megjithëse disa janë përpjekur të fshin çdo gjurmë të së kaluarës së tyre artistike, jo të gjithë ja kenë dal me sukses.

Por si kanë qenë këngëtares si Soni, Elvana, Bleona, Dafina, Bleoro, apo dhe Ermal Fejzullahu në vitet e para të karrierës.

E sigurt është që ata kanë ndryshuar shumë në pamje, por edhe muzika e tyre nuk shkon pas. Sot ata këndojnë të gjithë në dialektin e Kosovës, dhe në videoklipet përpiqen të tregojnë sa më shumë nga “asetet” e tyre fizike. Për më tepër shihni videon e mëposhtme./opinion.al