Shtëpia “mozaik”, thjeshtë fantastike (Foto)

Periskopi.com Galeria

Shumë njerëz kanë shtëpitë e ëndrrave të tyre.

Dikush ka dashur që shtëpinë ta ketë shumë të veçantë, pra mozaik.

Në Londër një shtëpi është mbuluar me miliona copa mozaikësh.

Shtëpia u desh që për një kohë të gjatë të ishte e bllokuar nga material të ndryshme teksa së fundi është zbuluar dhe është bërë shumë e bukur, përplot punim.