Sërish nuk votohet kërkesa e VV-së për seancë të jashtëzakonshme për Astritin

Një seancë të jashtëzakonshme për Astrit Deharin e kanë përkrahur AAK dhe Nisma ndërsa PDK dhe LDK e kundërshtojnë një gjë të tillë.

Periskopi.com Lajme

Kërkesa e VV-së është hedhur në votim ndërsa kjo nuk është miratuar nga deputetët e Kuvendit të Kosovës.