Serbët po rikthehen në Kosovë, për 100 ditë mbi 50 shtëpi banimi për ta

Qeveria e Serbisë për 100 ditët e para të mandatit të vet, në Kosovë ka ndërtuar 41 banesa, 16 shtëpi dhe ka shpërndarë 53 pako të materialit ndërtimor për ndërtimin e shtëpive.

Periskopi.com Lajme

Kështu citon tanjug të ketë thënë Marko Gjuriq, i cili dje në Mitrovicën veriore ua ka dorëzuar kontratat për banim familjeve të 12 njësive banesore në bllokun e banimit të sapondërtuar, transmeton Koha.net

“Në këto familje jetojnë 20 vogëlushë dhe kjo është porosia më e mirë për njerëzit tanë në Kosovë. E ardhmja e Serbisë dhe e Kosovës janë njerëzit dhe detyrimi ynë si Qeveri e Serbisë të përkrahim popullin tonë që dëshiron të mbetet këtu, që me qëndrim dëshiron të kultivojë kulturën dhe traditën tonë”, ka thënë Gjuriq.