Sali Berisha: Ahmet Krasniqin e vrau SHISH-i (Video)

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, e ka bërë përgjegjës për vrasjen e kolonelit Ahmeti Krasniqit, Shërbimin Informativ Kombëtar (tash Shërbimi Informativ i Shtetit) – agjencia e sigurimit shtetëror të Shqipërisë.

Periskopi.com Lajme

 

 

Berisha ka pranuar në dokumentarin e shoqatës “Sali Çeku” – “Koloneli”, që është shfaqur në TV Dukagjini – se ka pasur disa herë takime me Krasniqin dhe se ka ndërmjetësuar në takime me ish-krerët e UÇK-së në mënyrë që të dy formacionet, FARK dhe UÇK, të bëhen me një komandë, gjë që e kërkonte me ngul vetë Ahmet Krasniqi.