Remi shkruan tri fjalë për flamurin

Periskopi.com Lajme

Ish-deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Rrustem Mustafa, është përfshirë në debatin për çështjen e flamurit, megjithatë ka qenë shumë i shkurt.

Në një reagim në profilin e tij, Mustafa, ka publikuar dy fotografi ku shihen flamuri i Kosovës dhe ai kombëtar.