Reklama e kampanjës kundër tymosjes, kollitet sa herë i kalon afër ndonjë duhanpirës (Video)

Një barnatore me bazë në Solna të Suedisë, ka vendosur nëpër qytet disa bilboard të veçantë, si pjesë e fushatës kundër tymosjes.

Periskopi.com Fun

Ekranet e mëdhenj janë të lidhura me një pajisje që detekton tymon e cigares dhe ato veprojnë me imazhin që shfaqet, transmeton Telegrafi.

Sa herë që aty pranë kalon dikush me duhan të ndezur, burri në ekran fillon të kollitet. Në këtë formë, barnatorja inkurajon lënien e duhanit dhe ndihmën që të bëhet një veprim i tillë.

“Ndihmë në vendimet e Vitit të Ri”, është titulluar kjo fushatë, me anë të së cilës pritet të ndikohet në këtë veti negative. /Telegrafi/