Realiteti i frikshëm në Korenë Veriore, varfëri e frikë

Periskopi.com Galeria

Koreja e Veriut, është një nga vendet e botës që operon ende me sistem diktature.

Varfëria dhe frika është e vendosur në çdo familje.

Këto foto janë bërë fshehurazi nga fototgrafët dhe janë shpërndarë në faqen BoredPanda.

Kuptohet se këto foto janë ilegale për shtetin komunist dhe nëse dikur nga banorët, guzon dhe i bën, atëhere e pret vdekja.