Ramiz Lladrovci pyetet a ka pasur më shumë sfida apo femra? Kjo është përgjigja e tij

Periskopi.com Fun

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka marrë pjesë në një emision argëtues, ku ka folur për shumë gjëra dhe është provokuar vazhdimisht nga autori i emisionit.

Në vargun e pyetjeve, Lladrovci është pyetur edhe kështu: A ke pasur më shumë femra apo sfida?

“Jam kanë i halitshëm kur jom kanë fmijë. Ma shumë kom pas sfida”, u përgjigj Lladrovci në emisionin “Kojshia Show”,

Lladrovci refuzoi të përgjigjet në insistimet e moderatorit që të përgjigjet se “sa femra ke pasur?”.

Ai tha se nuk i frikësohet gruas, por sipas tij  nuk ka nëvojë “me hagër dajak pa lidhje”.