Qeveria i thotë po shqyrtimit të aplikacioneve për statusin e dëshmorit

Periskopi.com Lajme

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës, është miratuar kërkesa e presidentit për funksionalizimin e komisionit me qëllim të shqyrtimit të aplikacioneve të mbetura lidhur me statusin e dëshmorit të kombit të UÇK-së.

Hajredin Kuçi njëkohësisht ka njoftuar se ka marr kërkesë nga presidenti për të shqyrtuar disa aplikacione, për të cilat supozohet se janë rreth 100 sosh, njofton Klan Kosova.

”Kemi ardhë në përfundim që ky komision mund të funksionalizohet por vetëm për këtë çështje, dhe të përfundojë punën deri më 23 dhjetor të këtij viti”, ka përfunduar Kuçi, njofton Klan Kosova.