BE pret që të zbatohet marrëveshja për Kodin (Video)

Bahkimi Evropian pret që marrëveshja për kodin telefonik shtetëror për Kosovën të zbatohet në përputhje me marrëveshjen e arritur në Bruksel mes Kosovës dhe Serbisë”. Kështu është shprehur për Tribuna Channel, Maja Kocijaqiq, zëdhënëse e Bashkimit Evropian.

Periskopi.com Lajme

 Se Kosova do ta ketë kodin e vet shtetëror me 15 dhjetor nga ITU,  e thotë edhe ministrja për Dialog Edita Tahiri.

Ajo për Tribuna Channel ka thënë se Kosova do të jetë pronare e kodit dhe do ta administrojë në mënyrë të pavarur kodin telefonik.