“Politikanët më ngacmojnë vazhdimisht” – flet poetja e zhanrit erotik (Video)

Periskopi.com +18

Poetja e vargjeve erotike Antigona Gashi është e ftuara e radhës n’Kosovw Show me Shpëtim Deskun.

Autorja e vetme në Kosove e këtij lloj zhanri krijues ka rrëfyer motivet e shkrimeve të saj dhe paragjykimet e mundshme me të cilat mund të përballet.

Ndërkohë, poetja nga Suhareka e cila ka botuar tre libra ka treguar se janë të shumtë politikanët e Kosovës të cilët e ngacmojnë.

Disa prej tyre thotë t’i kenë kërkuar edhe takime…

Për më shumë ndiqeni emisionin.