Polici bën seks me një “kriminele”, mbi makinën e policisë (Video, +18)

Periskopi.com +18

Një polic në Shtetet e Bashkuara të Amerikës është kapur nga një fotograf, teksa po kryente marrëdhënie mbi kapakun e makinës së policisë, me një femër të re.

Ngjarja për dy javë rresht është përfolur me të madhe në këtë shtet, dhe mediumi “4” ka arritur ta gjejë se cili është personi në fjalë, shkruan gazetablic.

Është fotografia ajo e cila është komentuar me të madhe, dhe tani ajo është censuruar. Video tashmë është publikuar në LicveLeak.

Kjo është video raporti i kanalit “4”: