Piramidat në Mars dhe evakouimi i banorëve pranë katastrofës apokaliptike (Foto)

Periskopi.com SOK

Shikuesi i largët ose kërkuesi i objektivave të largëta të padukshme jashtëtokësore, nuk ishte në dijeni se koordinatat e dhëna ishin të planetit Mars, ku përshkruan përshkallëzimin e piramidave, teknologjive futuriste dhe një qytetërimi shumë të gjatë njerëzor që përballet me fatkeqësinë e afërt mjedisore.

Ajo që e bën dokumentin e CIA-s të shquar është se koordinatat e dhëna të shikuesit të largët ishin nga rajoni i Sidonias siç përshkruhet në një varg imazhesh të “Viking Orbiter” të Marsit në vitin 1976.

Sidonia u bë e famshme pasi një sërë studiuesve pohuan se rajoni përmbante një dimension të qartë tokësor, rrënojat e një qyteti dhe piramidat.

Referenca e parë për strukturat artificiale të gjetura në Sidonia daton në një artikull të “Enquirer National” më 25 tetor të vitit 1977 e titulluar “Rrënojat e një qyteti të lashtë në Mars?”

Vlen të theksohet se “Enquirer” ishte një tabloid i drejtuar nga Gene Pope, një pasuri e CIA’s, raporton “Locklip”, transmeton Periskopi.

Papa dhe qëllimi kryesor i “Enquirer National” ishte për të fshehur të vërtetën.

Më pas, çdo akademik ose shkencëtar i përgatitur për të hetuar pretendimet e tilla sensacionale do të përballej me tallje nga kolegët e tyre dhe duke prishur karrierën e tyre profesionale.

Sidoqoftë, studiuesit kompetentë i kthyen vëmendjen e tyre në imazhet e diskutueshme të “Viking Orbiter” dhe gjetën se ata me të vërtetë dukeshin të tregonin një “Fytyrë në Mars”, rrënojat aty pranë dhe madje edhe piramidat.

Analiza e parë objektive e të dhënave Viking u botua në vitin 1982 në Revistën Omni nga studiuesit Vincent DiPietro, një inxhinier elektrik dhe Gregory Molenaar, një inxhinier kompjuteri.

Njësia e tyre e vitit 1982 e Omni ishte një ekstrakt i librit të tyre prej 77 faqesh, karakteristikave të pazakonta të sipërfaqes së Marsit, të lëshuar po atë vit.

Ata u pasuan së shpejti nga studiues të tjerë të pavarur si Richard Hoagland, i cili në vitin 1987 krijoi monumentet e Marsit.

Dokumentet e deklasifikuara të CIA’s konfirmojnë se shikimi i largët është marrë shumë seriozisht nga Agjencia dhe shërbimet e tjera të inteligjencës. Financime të rëndësishme shkuan në studimin e dobisë së shikimit të largët si një mjet për mbledhjen e inteligjencës.

Përfundimi ishte se shikimi i largët kishte saktësi të mjaftueshme për t’u përdorur për punën në terren, siç pohon qartë dokumenti i deklasifikuar i CIA’s, i datës 9 maj 1984.

Ndër analistët më të saktë të shikuesit të largët të përshkruar në dokumentet e CIA’s ishte Ingo Swann.

Një detyrë në vitin 1975 ishte të spiunonte baza të fshehta në Hënë, të cilat drejtoheshin nga një ose më shumë civilizime jashtëtokësore.

Duke pasur parasysh vendet e hershme jashtë planetit të caktuar Swann, nuk është për t’u habitur që CIA ka përdorur një shikues të largët për të mësuar rreth origjinës së piramidave dhe strukturave të tjera artificiale të Marsit në rajonin e Sidonias.

Qytetërimi marsian po vdes dhe popullata e di për këtë.

Marsianët po presin të udhëtojnë diku tjetër për të mbijetuar.

Disa janë në gjendje të shpëtojnë në rajone të largëta, me sa duket jashtë planetit, siç sugjerojnë citatet e mëposhtme.

Tjetra, shikuesi i largët përshkruan atë që qartë duket të jetë një anije kozmike që merr të mbijetuarit në një planet tjetër mbi një milion vjet më parë.

Pra, arratisja e marsianëve udhëtoi në Tokë përafërsisht një milion vjet më parë duke lënë pas tyre piramida dhe rrënime të tjera në rajonin e Sidonias, të cilat u vëzhguan nga “Viking Orbiter” në vitin 1976 dhe shikuesi i largët i CIA’s në vitin 1984?/Periskopi/