Pajisja që s’do i lë hajnat të ua vjedhin mobilin tuaj (Video)

Periskopi.com Tech/Auto

Një pajisje jo aq e shtrenjtë, do bëj që telefonët e juaj të jenë më të sigurtë. “Pocket Lock” kushton vetëm 100 dollarë por që mund iu ruaj gjëra më të vlefshme se kjo shifër.

Kjo pajisje vihet në rroba dhe hajnave do të ua bëj pothuajse të pamundur vjedhjen për shkak se ka një sistem ngjitës që jep shenjë se dikush ua ka futur dorën gabimisht në xhep./Indeksonline/