Pagjumësia apo insomnia, problemi më i shpeshtë te çdo person

Zgjoheni shumë gjatë natës apo herët në mëngjes? Keni vështirësi për të rënë në gjumë?

Periskopi.com Shëndeti

Problemet e tilla mund të vijnë e shkojnë, ose edhe mund të jenë të vazhdueshme, por kjo gjendje e quajtur insomnia e prek thuajse secilin.

Insomnia ndërlidhet me depresionin, stresin dhe me sëmundjet e ndryshme kronike.

Për më shumë rreth këtij çrregullimi, ndiqni storjen e mëposhtme, /Telegrafi/