Nxjerrin gjakun nga gishtat dhe e ngjyrosin shqiponjën (VIDEO)

Periskopi.com Lajme

Nuk është ngjyrë. Këta djem të rinj kanë vendosur ta ngjyrosin shqiponjën me gjakun që e nxirrnin nga duart e tyre.