Një urim ndryshe për 8 marsin që mund t’ju ketë ikur (Foto)

Periskopi.com Fun

The Republic of Kosovo – TROK është një faqe interesante artistike me ilustrime të ndryshme.

Diego – artistja që e mban blogun, ka vendosur që 8 marsin këtë vit ta sjellë në një frymë më ndryshe.

Fotografitë në blog lidhen me fytyra të njohura shqiptare të gjinisë femërore, përfshirë gazetaren Arbana Xharra apo gruan e Ramush Haradinajt, moderatoren e lajmeve Anita Haradinaj.

8 marsi dje u ‘festua’ dhe më pas edhe u protestua për më shumë të drejta të grave në një shoqëri si Kosova.

Fotografitë dhe imazhet e modifikuara mund ti shihni këtu: