“Një shaka pa kripë”, “thyhet” xhami i urës (Video)

Periskopi.com Fun

Kina është e fiksuar me urat prej xhami që të krijojnë iluzionin optik sikur po qëndron në ajër teksa i kalon.

Por, një tjetër trend i ri ka filluar të aplikohet, krijimi i efekteve për të trembur turistët. Në një video të publikuar në Youtube, dallohet një person që po kalon urën dhe në moment ura fillon të kriset duke e trembur jashtëzakonisht kalimtarin.

Në realitet xhami nuk është krisur, por thjesht në disa pjesë të urës janë vendosur pjesë xhami që krijojnë efektin e krisjes, kur dikush shkel mbi to për të shkaktuar me qëllim panik tek turistët.

Diçka gazmore për ata që e dinë, por edhe të rrezikshme për ata që e dinë këtë gjë, pasi nëse xhami do të jetë realisht pranë thyerjes ata nuk do të marrin asnjë masë vetëmbrojtje sepse do të mendojnë se është thjesht një shaka.

https://www.youtube.com/watch?v=DItF2kP_OUY