Nitaj: Pushteti në Kosovë vepron vetëm atëherë kur nuk ka qare

Drejtor i Departamentit për Informim në AAK, Muharrem Nitaj thotë se drejtori i burgut në Prizren dhe zyrtarë të tjerë, u suspenduan tri javë pas vdekjes së Astrit Deharit dhe pas një presioni të madh publik.

Periskopi.com Lajme

“A do të thotë kjo se pushteti më në fund i pranoi gabimet e veta dhe zakonisht këtë nuk e bën asnjëherë pa një presion publik. Tani nuk ka asnjë efekt shkakrimi i këtyre njerëzve, përpos legjitimimit se ky pushtet nuk e njeh institucionin e përgjegjësisë, pa një presion publik. Reagon vetëm atëherë kur nuk ka qare”, thotë Nitaj./ Periskopi