Ngritet akuzë e rëndë për presidentin e PSG-së

Periskopi.com Sporti

Presidenti i Paris Saint Germain, Nasser Al-Khelaifi dhe Jerome Valcke do të hetohen si pjesë e procedurave penale të ngritura nga zyra e avokatit zviceran.

Zyra e Prokurorit të Përgjithshëm në Zvicër “OAG” ka hapur procedime penale kundër presidentit të PSG-së, Nasser dhe ish-sekretarit të përgjithshëm të FIFA-së, Jerome, në lidhje me dhënien e të drejtave të mediave në Kupën e Botës për vitin 2026 dhe 2030.

Procedimet kanë të bëjnë me një hetim të vazhdueshëm të ZAP-it në Valckë, që filloi në mars të vitit 2016 dhe u hap në dyshimin për akte të ndryshme të keqmenaxhimit kriminal.