Ngrin liqeni Balaton

Periskopi.com Galeria

Balaton është ndër liqejt më të bukur në Evropë.

Ky liqe ndodhet në Hungari.

Me rënien e temperaturave, liqeni këto ditë ka marrë një pamje jashtëzakonisht të bukur, duke i dhuruar botës imazhe të mrekullueshme, shkruan meteoballkan.com

Si pasojë e temperaturave të ftohta dhe erërave të freskëta uji  përgjat bregut të këtij liqeni si dhe drunjtë përreth janë ngrirë pothuajse tërësisht.

Kënaquni me pamjet e mëposhtme:

Fotografia e Severe Weather Europe

Fotografia e Severe Weather Europe

Fotografia e Severe Weather Europe

Fotografia e Severe Weather Europe

Fotografia e Severe Weather Europe

Fotografia e Severe Weather Europe

Fotografia e Severe Weather Europe