Nesër ndërprerje rryme në disa vende

KEDS, përmes një kumtese njofton se nesër do të ketë ndërprerje rryme në disa lokalitete të vendit. Rryma , transmeton Koha.net, do të ndërpritet në këto vende: Prishtinë.

Periskopi.com Lajme

KEDS, përmes një kumtese njofton se nesër do të ketë ndërprerje rryme në disa lokalitete të vendit.Më 23.11.2016, ne NS 110/10(20 ) kV Prishtina 1 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV J10 Perparimi (10000005) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: KFOR-i Hungarez, Spitali Medikus, Tregu me Shumice dhe Betonjerka,
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
2.
Më 23.11.2016, në NS 110/10(20 ) kV Prishtina 1 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV J23-Komuna e re (10000015) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rekalitë, Komuna objekti i reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, Prroni i Njelmët, Mekanika, kontigjenti Portugez i KFOR-it, MAP-AKI dhe Ambasada Amerikane.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
3.
Më 23.11.2016 në NS 35/10kV Besia do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Lluzhan (10013011) prej orës 08:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet,pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prugovci-1(te Villa Natyra), Vërbovcët , Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli dhe Kazermee FSK-së në Vranidoll
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
4.
Më 23.11.2016, ne NS 110/10 kV Prishtina 2 do te shkyçen:
Dalja 10 kV Nr.22 Shaip Kamberi (11000005) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr.Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr.Shaip Kamberi, rr.Robert Gajdiku.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
5.
Më 23.11.2016 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Nr.26 Nexhmi Mustafa (11000009) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
6.
Më 23.11.2016 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV J11 Kodra e Trimave 11(13000005) nga ora 12:00deri në ora 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Kodra e Trimave (një pjesë).
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
7.
Më 23.11.2016 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV J27 Kodra e trimave 5 (13000015) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave (një pjesë) dhe Kodra e Trimave 5 .
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
8.
Më 23.11.2016 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Podujeva 3 (Kodi:14000003) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet,pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Te Tregu i Bagëtive, Viadukti dhe Ina e vjetër.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
9.
Më 23.11.2016 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Llausha(14000013) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
10.
Më 23.11.2016 në NS 35/10(20) kV Koliqi do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Koliq(14016002) prej orës 12:00 deri ne ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
11.
Më 23.11.2016 në NS 35/10 kV Fushë-Kosovë do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Albana (15018008) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatine e Vogël II, Albana e madhe te Shaljanët dhe FSK-ja.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
12.
Më 23.11.2016 në NS 35/10 kV Fushë-Kosovë do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Apollonia (15018015) prej orës 12:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat e Apollonisë, lagjja e Grajqefcve, Uglari pjesërisht, Petroll Kompania, BauMarket, NLB Banka, Banesat e Tregtisë, Banesat Model Sllovenia 1dhe Objekti Banesore Preniqët.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
13.
Më 23.11.2016 në NS 35/10 kV Mazgit do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Lum i madh (15019006) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë) dhe Prilluzhë.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
14.
Më 23.11.2016 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Llapushniku (Kodi: 16023003) prej orës 11:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llapushniku, Orllati, Negroci, Vuqaku, Xhurgjica, Shkolla LLapushnikut dhe Kleqka e Re.
Arsyeja e shkyçjes: energjizimi i NS10/0.4kV të ri 160 kVA, LOT 2.
15.
Më 23.11.2016 në NS 35/10 kV Prishtina 2 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Veterrniku 2 (Kodi: 10010009) prej orës 06:00 deri në ora 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Valoni Petroll, Banesat Marigona, Shtypshkronja Rezniqi, Furra Kobake, Merkom Pezho, Ppanorama, IInternation Helth Center, Lagja Logreta, Albert Rudari, Bt Luli, Betonjerka Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.
Arsyeja e shkyçjes: kryerja e puneve të planifikuara sipas zgjidhjes teknike nr. 9595.
16.
Më 23.11.2016 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV J35 Veterniku II (Kodi: 19000035) prej orës 06:00 deri në ora 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Valoni Petroll, Banesat Marigona, Shtypshkronja Rezniqi, Furra Kobake, Merkom Pezho, Ppanorama, IInternation Helth Center, Lagja Logreta, Albert Rudari, Bt Luli, Betonjerka Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.
Arsyeja e shkyçjes: punë e planifikuar sipas zgjidhjes teknike nr. 9595. Shkyçja bëhet për shkaqe sigurie.
Prizren
1.
Më 23.11.2016 në NS 35/10kV Prizreni 4 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Shkolla Normale (30033004) prej orës 12:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk, Lagjja e Trimave.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10kV.
2.
Më 23.11.2016 në NS 35/10kV Prizreni 4 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Bajram Curri (30033008) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker. afariste:”Afioni”, Etem-Trade”,”EULEX”,”Kuk-Komerc”,”Sharri Beton”,”Sharri Pllast”.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10kV.
3.
Më 23.10.2016 në NS 35/10 kV Pirana do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Randobrava(30034010) prej orës 08:00 deri 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Randobravë, Retijë e Ulët, Retije e Epërme.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10kV.
4.

Më 23.10.2016 në NS 35/10 kV Dikanca do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Brodi (30036003) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: fshati Brod dhe bizneset afariste: N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena).
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10kV.
5.
Më 23.11.2016 në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Peqani (Kodi:32000007) prej orës 08:00:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet,pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë, Pompat e benzinës (Bes co etj).
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10kV.
6.

Më 23.11.2016 në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.
Arsyeja e shkyçjes: pastrimi i terrenit nga përçuesit dhe shtyllat e vjetra.

Ferizaj

1.

Më 23.11.2016 në NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Qyteti( 40043005) nga ora 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr. Emin Duraku, rr. UÇK, lagjja Ramadan Agushi, Vakufi, Shtëpia e mallrave, PK dhe kah teqja Policia, Kuvendi Komunal.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10kV.
2.
Më 23.11.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të shkyçet:
• LP 10 kV Gadime (41000013) prej orës 08:00 deri ne ora 12:00.

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gadime e Ulët (një pjesë), Gadime e Lartë, Plitkoviqi dhe Vrella.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10kV.
Pejë
1.
Më 23.11.2016 në NS 35/10kV Peja 2 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Maja e zeze (50051007) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjimnazi, Kisha Ortodokse, Lidhja rezervë TS-7/2, KFOR-i Italian dhe Argjentinas.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10kV.
2.
Më 23.11.2016, në NS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Lumi i bardhë. (Kodi:51000005) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Ibrahim Haxhitë dhe Lumbardhi.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10kV.
3.

Më 23.11.2016 në NS 110/10 kV Klina do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Gremniku (520000011) prej orës 08:00 deri në 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10kV.
4.
Më 23.11.2016, në NS 110/10 kV Deçani do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Ledinat (53000001) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubravë, Irzniqi, Ledinat dhe Prokolluku.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

5.
Më 23.11.2016, në NS 110/10 kV Deçani do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Isniqi(53000008) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.
Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ahmetgjekajt. Tishukajt. Mehmetajt, Mulajt, Kukleci, Osadautajt. Tahirsylajt, Rexhametajt dhe Osmanajt.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

6.
Më 23.11.2016 NS 110/10 kV Istogu (Burimi) do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Istogu 1 ( 54000008) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Istogu i Poshtëm, Muzhevinë Arifajt, Muzhevinë Blakajt, Muzhevinë Gateri, Muzhevina 1, Ukaj, Dragolevci I Ulët, Luga Kulla, Dragolevc Gateri, Shpatolli, Muzhevinë Balaj, Kabashtët Tomoc, Sylajt, Balajt LLuga,Istogu ETC, Muzhevinë Jahajt, Dragolevc i Ri.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

Gjilan

1.
Më 23.11.2016 në NS 110/35/10 kV Vitia do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Smira (61067006) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.
Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dërbeshi, Smira dhe një pjesë e Kabashit.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

Mitrovicë

1.
Më 23.11.2016 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:
Dalja 10kV Tregu i Blertë (73000002) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Pa energji do te mbesin rrugët: Bedri Pejani, Kadri Zeka, Nexhip dhe Ferat Draga, Mic Sokoli, Adem Jashari, Gjergj Fishta, Lidhja e Lezhës, 22Maj, Alpet Shqiptare, Isa Boletini, Bajram Curri dhe Ramiz Sadiku.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

2.
Më 23.11.2016 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:
Dalja 10kV Novolani(73000005) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Pa energji do te mbesin: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

3.

Më 23.11.2016 në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:
Dalja 10 kV Prekazi (74000003) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinë e Ulët, Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm, Mikushnicë dhe Lubavec.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

4.

Më 23.11.2016 në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Tërnavci (74000012), prej orës 08:00 deri në ora 12:00.