Nëpër fotografi përgjatë 30 viteve (FOTO)

Fotografia është një nga instrumentet më të forta që mban gjallë kujtimet dhe emocionet.

Periskopi.com Galeria

Në vitin 1982 fotografja zvicerane Barbara Davatz  fotografoi një çift të ri, megjithëse nde nuk e dinte që ata do të ishin pjesë e një projekti 30 vjeçare.

Atë kohë ajo fotografoi 12 çifte të reja dhe të lumtura.

Pasi kaloi kohë ajo u be kurioze se çka kishte ndodhur me modelet e saj, të cilët i gjeti dhe vazhdoi ti fotografonte në vitet 1988, 1997 dhe 2014.

Disa nga personazhet e fotografive të saj, ishin ndarë, disa kishin krijuar familje e disa ishin të vetmuar.

Më poshtë ju sjellim ndryshimin e këtyre çifteve përgjatë viteve përmes disa fotografive.

Shokët Beni dhe Andi (1982) — Beni me familjen (2014) — Andi me familjen (2014)

Bianca dhe Ernesto (1982) — Bianca dhe Ernesto (1997) — Bianca dhe Carlo (2014)

Carol dhe Serge (1982) — Carol dhe Serge (1988) — Carol dhe Serge (2014)

Barbara dhe Sasha (1982) — Sasha dhe Barbara (1988) — Sasha me familje (2014)

Fabian dhe Regula (1982) — Vimbai, Regula dhe Lukas (1997) — Fabian (2014)

Zonhild dhe Matthias (1988) — Zonhild dhe Matthias (2014)

Rico dhe Tiziana (1982) — Tiziana dhe Rico (1988) — Tiziana (2014)