Nënkryetari i Nismas në Vushtrri thërret që të rrëzohet Kalaja, por bëhet ‘hor’ me shkrimin e tij (Foto)

Periskopi.com Lajme

 

Profesor në shkollën e mesme në Vushtrri e nuk di të shkruaj.

Pas reagimit të Drejtoreshës së DKRS-së, Shpresa Ramws dhe kundërshtimit të saj që Kalasë të mos i humbin vlerat që kishte, këtij reagimi iu bashkangjitën edhe shumë qytetarë, organizata joqeveritare e dashamirë të kulturës, transmeton GazetaPrishtina.

Ajo që u përfol madje u tallën të gjithë me të, ishte shkrimi me shumë gabime i një profesori të artit i cili edhe jep mësim në shkollën e mesme në Vushtrri. Me sa morëm informata, profesori në fjalë është Armend Kurti, dhe njëherit është nënkryetar i NISMA-s në Vushtrri.

Pos që bëri shumë gabime drejtëshkrimore në shkrimin e tij, ai u kritikua shumë edhe për përmbajtjen e asaj që tha. Një njeri gjoja se i “artit” thërret që të rrëzohet Kalaja.