Ne të gjithë jemi skllevër të borxhit – Mashtrimi i madh (Video)

Periskopi.com SOK

Që nga viti 1913 sistemi është manipuluar kundër nesh, nuk ka asnjë mënyrë për të paguar borxhin kombëtar sepse sistemi ekonomik që ata kanë zbatuar tani nuk e lejon atë.

Të dyja palët e qeverisë janë në këtë skemë i ashtuquajtur “tavan borxhi” ata vazhdojnë të pretendojnë të negociojnë për borxhin total!, raporton “Disclose.tv”, transmeton Periskopi.

Ata po përdorin mediat për të ndarë dhe për të na pushtuar kështu që ne jemi shumë të zënë duke fajësuar njëri-tjetrin p.sh: nënat e vetme, zezakët, emigrantët, të varfërit etj etj…

Edhe nëse i heqim të gjitha këto kërcënime të perceptuara ndaj gjendjes tonë ekonomike sistemi është i manipuluar kështu që ende nuk mund të paguajmë kurrë borxhin e vendit./Periskopi/