Ndryshimet që ka pësuar timoni përgjatë 60 viteve (Video)

Me ndryshimet e mëdha që kanë pësuar makinat, janë bërë edhe përpjekje të mëdha që të përmirësohet mënyra e drejtimit të veturës.

Periskopi.com Tech/Auto

Në këtë mënyrë, që nga viti 1957 janë bërë ndryshime të mëdha edhe në timon, të cilat mund t’i shihni në videon e postuar më poshtë, transmeton Telegrafi.

Timoni me rreth druri dhe mbajtëse alumini, mbështjellja me lëkurë dhe butonat… janë disa nga ndryshimet që mund t’i vëreni. /Telegrafi/

https://www.youtube.com/watch?v=l-tNQiZgOuI