Ndahen 1.3 milion euro për trajtim të qenve endacakë (Video)

Periskopi.com Lajme

Qeveria e Kosovës ka ndarë 1.3 milionë euro për trajtimin e qenve endacakë.

Qentë do ta trajtohen nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë.