NASA do të fillojë testimin e aeroplanit që udhëton për tre orë nga Londra në New York

Periskopi.com Tech & Auto

NASA është vendosur të testojë aeroplanin privat që ecen me 1, 100 milje për orë dhe që mund të udhëtojë nga Londra në New York për tre orë.

Aeroplani i quajtur Transportuesi i Qetë Supersonik (QueSST), demonstruesja e fluturimit “low-boom” (LBFD), ka për qëllim të zvogëlojë zhurmën e udhëtimit.

Avioni ajror është ndërtuar nga NASA, dhe në nëntor do të studiojë pritshmëritë e publikut amerikan për këtë lloj kreature të veçantë, raporton “DailyMail”, transmeton Periskopi.

LBFD, në të cilën NASA është duke bashkëpunuar me kompaninë aeronautike “Lockheed Martin” do të bëjë të mundur fluturimin me të në vitin 2021.

Agjencisë Hapësinore i është ëdhënë 19, 9 miliardë dollarë për vitin e ardhshëm, 500 milionë dollarë më shumë se një vit më parë./Periskopi/

Nasa is set to begin tests for its 1,100mph (1,770kph) 'Son of Concorde' commercial jet. The plane, dubbed the Quiet Supersonic Transport (QueSST) low-boom flight demonstrator (artist's impression), aims to cut out the noisy sonic booms of supersonic travel

Flights conducted by Nasa in November will study the US public's reactions to 'quiet' supersonic noises above their homes, a Nasa researcher has revealed. Pictured is an artist's impression of the Quiet Supersonic Transport (QueSST) low-boom flight demonstrator (LBFD)

In a conventional supersonic aircraft, shockwaves from the nose, cockpit, inlets, wings and other features come together as they move through the atmosphere into strong shocks emanating from the nose and tail

The team hopes to reduce the sound of the sonic boom to a quiet thud, similar to the sound of thunder rumbling in the distance or a neighbour closing their door. This graphic compares the F18 sonic boom to the sonic 'thump' that Nasa aims to achieve in the future

Concorde was a turbojet-powered supersonic passenger jet that was operated until 2003. It had a maximum speed over twice the speed of sound at Mach 2.04 and could seat 92 to 128 passengers 

LBFD aims to cut out the noisy sonic booms that echoed above cities in the era of Concorde, while travelling at speeds of 1,100mph (Mach 1.4 / 1,700 km/h). Pictured is an concept design of the Quiet Supersonic Transport (QueSST) low-boom flight demonstrator (LBFD)

Shpërndaje në: