A mund të dalloni se cila është nëna? Njihuni me nënën që duket njëjtë si vajzat e saj!

Periskopi.com Showbiz

Ëndrra e shumë vajzave të reja është që një ditë të bëhen si nëna e tyre.

Por Natalie, Jazmyne dhe Tamika Wardell nuk janë vetëm të njejta – ato janë pothuajse identike.

Pavarësisht se është më shumë më e vjetër se ato, për treshen e bukurosheve bionde, zakonisht mendohet se janë motra./Periskopi/

3be84a5d00000578-4096454-image-a-168_1483749347809
Natalia, 45 (majtas), Tamika, 19 (në mes), dhe Jazmyne Wardell, 21 (djathtas), janë gabuar shpesh për motrat

3be84a5900000578-4096454-while_many_daughters_are_embarrassed_to_hang_out_with_their_mum_-m-179_1483749622304
Zonja Wardell (majtas) dhe Jazmyne

3be849f500000578-4096454-the_wardell_s_regularly_make_trips_across_australia_together_att-m-157_1483748371245 3be84a0900000578-4096454-image-m-159_1483748960555
Zonja Wardell (majtas) dhe Jazmyne

3be84a7d00000578-4096454-image-a-121_1483746696260
Znj Wardell (majtas) së bashku me vajzën e saj të madhe Jasmyne