Mos u tallni me ata që teshtijnë me zhurmë! Në shtrat ia kalojnë shumë më mirë se ju

Sepse teshtima është një lloj orgazme.

Periskopi.com Shëndeti

Nëse jeni një nga ata që kur teshtin e merr vesh gjithë qyteti, do të thotë se dini t’i shijoni të gjitha. Të gjitha!

Neurologu Alan Hirtch shpjegon se teshtima është tregues i karakterit që kemi në seks.

Nëse e lëshojmë teshtimën me forcë, do të thotë se e lëshojmë veten edhe në shtrat, dhe e shijojmë në maksimum marrëdhënien intime.

Nëse përpiqemi ta frenojmë teshtimën, do të thotë se frustrojmë dëshirat seksuale.

“Teshtima është pothuajse orgazëm. Nëse e lëshon, përjeton ndjesi të mira, si një orgazëm hundore”, thotë Hirtch.

“Nëse dikush është i frustruar seksualisht, përpiqet ta mbajë teshtimën. Por nëse dikush është i prirur drejt kënaqësive fizike, zakonisht teshtin fort dhe me zhurmë.”

Duket se shpjegon shumë, apo jo?

Duhet të jeni krenarë për teshtimën tuaj tronditëse!