Modelet pozojnë lakuriq, nuk e ndiejnë të ftohtit (Foto +18)

Fotografi japonez, Mar Shirasuna, ka realizuar një mori fotografish mahnitëse të modeleve në majat e ndërtesave më të larta në qytetin e Nju-Jorkut.

Periskopi.com +18

Modelet janë fotografuar edhe lakuriq për fotoalbumin e tij të jashtëzakonshëm të quajtur “Bukuria dhe Nju-Jorku”.

foto8_1458497881-3251551

foto10_1458497884-6357163

foto11_1458497887-5070112

foto13_1458497892-6373147

foto14_1458497895-5768523