Mjekët specialistë protestojnë kundër vendimit të MSH-së, kërkojnë vazhtim të kontratave

Rreth 200 mjekë specialistë kanë dalë për të protestuar kundër vendimit të Ministrisë së Shëndetësisë për mos vazhdim të kontratave.

Periskopi.com Lajme

Mjekët specialistë kanë kërkuar nga Ministria e Shëndetësisë për vazhdim të kontratës deri në hapjen e konkursit.

Ata kanë për këtë çështje i janë adresuar me një kërkesë edhe Qeverisë dhe Kuvendit të Kosovës. /KP/