Miratohet Ligji për Obiliqin

Deputetët e Kuvendit të Kosovës me shumicë votash e kanë miratuar Ligjin për Obiliqin.

Periskopi.com Lajme

Për ligjin për Obiliqin kanë votuar 71 deputetë të Kuvendit.

Kryetari Kadri Veseli i ka uruar banorëve të Obiliqit për këtë ligj dhe kryetarin Xhafer Gashi, i cili ishte prezent në këtë seancë.