‘Milan është shitur’

Presidenti i Milanit, Silvio Berlusconi ka thënë për Rai 3 se klubi milanez është shitur tashmë.

Periskopi.com Sporti

Silvio Berlusconi ka konfirmuar për vendimin e shitjes se Milanit ka përfunduar gjithqka dhe ka treguar se blerësit janë duke pasur ca probleme por do t’i kalojnë.

“Milani është shitur tashmë. Ka vështirësi për blerësin. Mbyllja e marrëveshjes është vendosur për 13 Dhjetor dhe nëse autorizimi nuk vie deri atëherë ne do t’iu japim kohë edhe një muaj apo një muaj e gjysmë”.

“Tifozët do të jenë të gëzuar sepse unë do largohem dhe Montolivo është i lënduar për disa muaj dhe sipas tyre ata janë të kënaqur me këtë”, theksoi Berlusconi me ironi.