Meshkujt nuk i dinë këto fakte për gjoksin e femrave!

Meshkujt i nuk i dinë këto fakte për gjoksin e femrave, lexoni më poshtë.

Periskopi.com +18

Femrat i shikojnë shumë shpesh gjinjtë e tyre- Ndonëse është pjesa e trupit më e pëlqyer e meshkujve, janë të paktë ata që e dinë se edhe femrat i shohin shpesh gjinjtë e tyre. Është një mënyrë e mirë për të zbuluar trupin e tyre.

Pjesa më e madhe e femrave mbajnë reçipeta me numër të gabuar- Zgjedhja e masës së duhur të reçipetave nuk është diçka e thjeshtë. Praktikisht 8 femra në 10 mbajnë një masë jo të përshtatshme me trupin e tyre.

Mund të arrihet orgazma me stimulimin e thithkave- Duke stimuluar thithkat e gjoksit, femrat arrijnë shumë shpejtë orgazmën, pasi është një prej zonave më erogjene të trupit të femrave, shkruan noa.al.

Ekzistojnë 7 lloje formash gjoksi- I rrumbullakët, i ngritur dhe i varur, janë disa nga llojet e gjinjve. Diferenca varet vetëm nga tonifikimi i tyre.

Është pjesa më e thatë e trupit- Gjinjtë janë pjesa e trupit të femrës më e thatë e trupit. Lëkura zgjerohet duke u bërë më e thatë. Këshillohet përdorimi i një kremi hidratues në gjinj.

Përmasat e gjinjve ndryshojnë me kohën- Qoftë prej ardhjes së ciklit apo një shtatzënie, përmasat e ginjve mund të ndryshojnë gjatë viteve. Mund të humbet një masë ose të rritet një tjetër.

Fjetja përmbys ndryshon formën e gjinjve- Ky pozicion gjumi nuk është shumë i rehatshëm për femrën dhe deformon gjinjtë. Më mirë vendosni një jastëk në kraharor për gjetjen e ekuilibrit.

Gjinjtë mund të arrijnë të peshojnë deri në 20 kilogramë. Reçipetat janë krijuar për të mbajtur gjinj mesatarisht gjysmë kilogramë deri në 1 kilogramë. Por ka gjinj me përmasa rekord prej 20 kilogramësh.