Macja që mendon se është qen ( Foto )

Një mace e cila u shpëtua dhe u rrit nga një Haski tani mendon se është një “ qenushe trime dhe e fortë “ Transmeton Periskopi.

Periskopi.com Galeria

Kur ata e gjetën macen Rosie ajo ishte në prag të vdekjes, familja e cila e shpëtoi ishin të sigurt që ajo nuk do të mund të mbijetonte, mirëpo falë qenit të tyre të dashur Lilo, macja shumë shpejt u përmisua. Që nga dita e parë Lilo e mori si një nga këlyshët e saj, ku maca tre – javëshe u bë pjesë e familjes dhe tani mendon se edhe ajo është një qen. /Periskopi/

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10