Lutfi Haziri kërkon vëmendje, tek tash tregon se i është thyer shtëpia

Kryetari i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri në një intervistë të dhënë për Gazetën Blic, e cila pas pak do të botohet e plotë, ndër të tjera ka zbuluar se përgjatë këtij mandati tre vjecar i është thyer dy herë shtëpia.

Periskopi.com Lajme

Ai këto komente i ka bërë kur është pyetur se si e komenton vjedhjen në shtëpinë e Kryeprokurorit të Shtetit, që ndodhi para pak ditësh.

“Është thyer dhe vjedhur edhe shtëpia ime dy herë gjatë këtij mandati 3-vjeçar. Mua më vjen keq për rastin që ka ndodhur sepse kryeprokurori i shtetit është njëra prej shtyllave kryesore të shtetit. Besoj shumë që shteti do të marrë veprim emergjent institucional që t’i pengoj këto raste sepse është e pa imagjinueshme që të ketë raste kur targetohen shtëpia kryeprokurorit, e kryetarit të Gjykatës, e presidentit dhe kryeministrit, çfarë ka ndodhur në Kosovë” ka thënë ai për Gazetën Blic.