Me lot në sy, Agim Vatovci u shpreh ngushëllime nënës dhe babait të Astritit (Foto)

Një nga pjesëmarrësit e marshit protestues “Drejtësi për Astritin” ka qenë edhe kryetari i Shoqatës me Nevoja të Veçanta në Kosovë, Agim Vatovci, i cili u ofroi përkrahje familjes Dehari.

Periskopi.com Lajme

Duke qajtur, ai u kërkoi ngushëllime prindërve në emër të 18 mijë personave me nevoja të veçanta.

Në anën tjetër, mirënjohëse ndaj tij u shpreh nëna e Astrit Deharit, Xhemile Dehari, e cila çmojë angazhimin e tyre, pavarësisht problemeve të veta që kanë.

Vatovci tha se shtëpia e tij nga sot do të jetë shtëpia e familjes Dehari.

Ndërsa, nëna e Astritit e premtoi atë se do ta vizitojnë.

agim