Me Ligjin e Obiliqit, qytetarët përfitojnë edhe financiarisht

Periskopi.com Lajme

Kuvendi i Kosovës e ka kaluar projektligjin për Zonën e Rrezikuar mjedisore të Obiliqit dhe rreth tij.

Me këtë projektligj, kryeparlamentari Kadri Veseli kishte thënë se përveç mbrojtjes së ambientit dhe shëndetit të qytetarëve, ai parasheh edhe një klauzolë, e cila i mundëson që qytetarët e Obiliqit të përfitojnë financiarisht 20 për qind nga vlera e tatueshme si fitim, transmeton Klan Kosova.