Largoni stresin me anë të këtyre këshillave

Edhe pse gjithkush ndihet i stresuar ka shumë këshilla të cilat na tregojnë se si ta evitojmë këtë stres dhe ankth sidomos në punë.

Periskopi.com Shëndeti

Në të vërtetë, një studim i fundit tregon se një një katër punëtorë pranojnë se stresi i ka shtyrë ata që të marrin pushim në punë, transmeton Klan Kosova.

Por ka disa gjëra që ju mund të bëni për të lehtësuar ankthin.

1.Stërvituni me shokët

2.Kaloni kohë në natyrë

3.Vëni gjërat në perspektivë

4.Buzëqeshni sa më shumë

5.Hani avokado

6.Fleni sa më shumë