Kuvendi i Komunës së Gjakovës, seancë të jashtëzakonshme Haradinajn

Me iniciativen e Grupit të Kuvendarëve nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, dhe mbështetur nga të gjitha Grupet e Kuvendarëve nga subjektet e tjera pokitike, nesër, me datë 12 janar 2017, (e enjte), Kuvendi i Komunës në Gjakovë mban seancë të jashtëzakonshme për rastin Haradinaj.

Periskopi.com Lajme

 

“Në fund të seancës, Kuvendi i Komunës së Gjakovës do të votoj deklaratën e përbashkët kundrejt ndalimit të z.Haradinaj në Francë.

Takimi mbahet në sallen e madhe të KK Gjakovë, nga ora 10:00.

Njoftohet përfaqësuesi (ekipi) i medias suaj që t’a përcjellë ketë ngjarje”,thuhet në njoftimin për media