Kur të moshuarit duken shumë bukur (Foto)

Periskopi.com Galeria

Igor Gavar, është fotografi dhe themeluesi i agjencisë së parë të modelimit për të moshuarit.

Agjencioni është që katër vjet dhe tashmë ka katër zyra: në Moskë, Shën Petersburg, Chelyabinsk dhe Omsk.

Gavar ka fotografuar disa të moshuar që pa dyshim duken shumë bukur.

Më poshtë mund t’i shikoni edhe vetë.