Kur Barack Obama shkeli për herë të parë Shtëpinë e Bardhë (Foto)

Më 20 janar Barack Obama do të largohet nga Shtëpia e Bardhë duke i lënë vendin Donald Trumpit.

Periskopi.com Lajme

Pas 8 vjetësh qëndrim në punën më të rëndësishme në botë, ai do të rikthehet në një qytetar i zakonshëm.

Fotot e mëposhtme tregojnë herën e parë kur Obama shkeli në Shtëpinë e Bardhë.

Ai u prit nga George W.Bush.

Obama, dukshëm më i ri, sheh me kuriozitet Shtëpinë e Bardhë dhe dëgjon “instruksionet” e paraardhësit të tij, përpara se të betohet.

b1

b2

b3

b4

b5

b6

b7

b8

b9

b10

b11

b12

b13