Kosova merr 78 milionë euro nga BE’ja

Pas miratimit të Ligjit për Marrëveshjen Financiare për IPA 2015 ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian, Kosova ka përfituar 78 milionë euro

Periskopi.com Lajme

 

“Këto para do të përdoren për hapjen e vendeve të reja të punës, zhvillimin ekonomik, luftën kundër korrupsionit dhe për qeverisje më të mirë në Kosovë”, thuhet në njoftimin e Zyrës së BE’së në Kosovë.