Kosova e Shqipëria bien me pozita në ranglistën e FIFA-s

FIFA ka publikuar ranglistën e re të përfaqësueseve për muajin nëntor. Në këtë ranglistë Kosova dhe Shqipëria kanë rënë më poshtë.

Periskopi.com Sporti

Kosova tani gjendet në pozitën e 165-t, një pozitë më poshtë sesa muajin e kaluar kur ishte në pozitën e 164.

Këtë muaj Shqipëria ka rënë për dy pozita. Muajin e kaluar kuqezinjtë gjendeshin në pozitën e 47 ndërsa këtë muaj gjenden në pozitën e 49.

Në pozitën e parë të ranglistës botërore gjendet Argjentina. Në pozitën e dytë është ngritur Brazili ndërsa Gjermania ka rënë në pozitën e tretë.